Aquest dijous s’ha formalitzat el Conveni entre l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l’Il·lusionista “Xevi” per a la donació i autorització de l’ús del seu fons documental a. Es tracta d’un fons documental personal molt poc usual atès que la professió que ha ocupat dita persona durant més de mig segle ha estat  la màgia. L’il·lusionista “Xevi” ha actuat a pobles i municipis de Catalunya, però també a molts països d’Europa i del continent americà.

De clara projecció internacional, aquest artista,  ja l’any 1980, va efectuar un primer ingrés de documentació de la seva trajectòria al nostre arxiu. Aquest gest el va convertir en el primer fons personal que ingressava en el recent creat l’Arxiu municipal de Castell-Platja d’Aro. El passat 2009, gairebé trenta anys més tard, l’il·lusionista reprenia l’ ingrés de documentació i d’ençà d’aquell any el creixement ha estat considerable (premsa, cartells, correspondència, programes, fotografies, … alguns estris relacionats amb la màgia, etc.).

L’il·lusionista havia deixat clar en moltes ocasions el seu compromís de portar el seu fons documental a l’arxiu del municipi veí, i les diferents donacions així ho testimonien, aquest dijous es va passar a formalitzar dit compromís.