I després

Arriba a Green Star de Sant Feliu el Kia Rio premiat amb 5 estrelles en seguretat

Compartiu aquesta història

Green Star, concessionari Kia a Sant Feliu, punt de garantia, experiència i servei garantit, informa d’un nou reconeixement a un dels vehicles de la Marca Kia per la seva tecnologia d’avantguarda en favor de la seguretat dels usuaris i acompanyants.

El nou Kia Rio ha obtingut les màximes qualificacions per la seva seguretat en cas d’accident . La EuroNCAP, organització europea que avalua la seguretat dels vehicles en carretera , li ha atorgat cinc estrelles per la seva seguretat en cas d’accident. Protecció d’adults en un 92%, protecció de nens a un 84% .

El 2007, Kia ja va aconseguir, amb el seu model CEED, les màximes puntuacions i aquest resultat és una prova més del compromís de Kia en la seguretat dels seus vehicles.

Des del primer moment del desenvolupament del RIO, els enginyers de Kia s’han centrat a crear un vehicle que ofereixi als seus propietaris una conducció divertida, a més d’assegurar la protecció dels conductors, i de les seves famílies, emprant la millor tecnologia de seguretat en cas d’accident .

A Europa, l’equipament de seguretat de sèrie incorporat al Rio inclou: 6 coixins de seguretat,(davanter, lateral i de cortina), ESC, VSM,(gestió d’estabilitat del vehicle), HAC (arrencada assistida en pendents) per evitar la reculada en pendents i cinturons de seguretat de tres punts d’ancoratge per a cinc ocupants.

El nou Kia Rio s’afegeix als models: Venja, Soul, Cee´d , Sportage i Sorento de Kia en la consecució de 5 estrelles en els resultats de les proves d’impacte d’EuroNCAP.

Comercialitza Green Star , carrer del Mall, 25 de Sant Feliu de Guíxols. Telèfon: 972 32 51 12.

Premeu a sobre per ampliar

El més llegit

I després