L’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols  prorroga fins al 21 d’octubre la seva exposició inaugural, ‘Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux. Col·lecció Carmen Thyssen’ segons que ha informat Europa Press..

La mostra es podrà veure durant 15 dies més dels previstos després que hagi superat les expectatives de públic a l’arribar a les 32.000 visites, quan se’n preveien 30.000. segons ha informat l’organització en un comunicat.

La demanda de públic ja va motivar la creació d’un bo, personal i intransferible, per a quatre visites i a un preu reduït, que pot adquirir-se a les taquilles del monestir de Sant Feliu de Guíxols, on està ubicada la mostra.

El ressò de ‘Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux’  fa que la mostra es mantingui oberta fins el dia 21 d’octubre, una quinzena més del que era previst.  Els 53 quadres que es mostren a l’Espai Carmen Thyssen són de la col·lecció privada de la baronessa i procedeixen del Museu Thyssen-Bornemisza (Madrid), del Museu Carmen Thyssen de Màlaga i del Museu Nacional d’Art de Catalunya (Barcelona). L’horari, a partir del 8 d’octubre, serà de les 10 a les 13hores i de les16 a les 19 hores,  els dies laborables. Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 19 hores.