I després

L’ESPAI CARMEN THYSSEN ES VA MUDANT

Compartiu aquesta història

El muntatge de l’exposició de pintura de la Col·lecció Carmen Thyssen es troba en plena efervescència a l’espera de la seva inauguració del proper diumenge i la presentació prèvia als mitjans que s’havia de celebrar divendres i s’ha traslladat al dissabte per qüestions d’agenda de la baronessa.
A la façana del monestir ja s’han penjat les grans pancartes de reclam així com les banderoles en els fanals de diversos vials. També s’estan col·locant els vinils en els passadissos d’accés a l’Espai Thyssen (Palau de l’Abat) i, per descomptat, s’estan penjant les obres que s’han distribuït seguint el discurs de l’exposició “Barcelona- París- New York. D’Urgell a O’Keefe”, sota la supervisió de la comissària de l’exposició, Pilar Giró.
La col·lecció la conformaran més d’una cinquantena de quadres i a la presentació hi assistirà la baronessa, Carmen Thyssen, que cedeix extraordinaris quadres de la seva col·lecció particular per quart any consecutiu, continuant amb el compromís que sempre ha demostrat envers la ciutat que podrà oferir, un any més, una oferta de luxe pels amants de l’art.

El més llegit

I després