I després

CONSELLS DE CREU ROJA I L’ONADA DE CALOR

Compartiu aquesta història

La Creu Roja recomana a la ciutadania extremar precaucions davant de les altes temperatures dels darrers dies, havent realitzat, a nivell de Catalunya, més de 8.000 trucades a usuaris de la teleassistència per tal de portar a terme mesures de prevenció basades en una correcte hidratació i protecció amb l’objectiu d’evitar els símptomes provocats per les altes temperatures en les persones més vulnerables com debilitat, fatiga, mal de cap, falta de gana, insomni o enrampades.
Quan fa calor i en condicions normals, el nostre organisme produeix suor, que s’evapora i així refresca el cos però els dies de calor intensa obliguen al cos a un esforç d’adaptació per mantenir la temperatura normal i aquestes altes temperatures poden tenir una sèrie d’efectes negatius sobre la nostra salut.
D’altra banda, a les platges, els socorristes aconsellen als banyistes com prevenir els efectes de la calor, a més d’altres recomanacions per gaudir de les platges amb seguretat. La Creu Roja compta amb un equip de 300 socorristes diaris en prop d’una setantena de platges del litoral català.
Consulteu tots els consells: CONSELLS CREU ROJA

El més llegit

I després