I després

SINGLOT, FESTIVAL D’HUMOR I COMÈDIA

Compartiu aquesta història

La productora El Terrat, amb la col·laboració de TheProject s’endinsen en l’humor i la comèdia amb una proposta de nova creació, el Singlot Festival que tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols del 23 al 26 de juliol, punt de trobada per al referents de la comèdia de tot el país amb noms de primer nivell com Leo Bassi, Faemino y Cansado, Berto Romero, Joglars, Andreu Buenafuente, Mongolia, entre d’altres. Una oferta multidisciplinar amb la comèdia i l’humor com a motor en la que es proposaran espectacles de diferent format per al públic en general, trobades professionals entre els principals productors, exhibidors i creadors i també propostes acadèmiques amb classes magistrals de la mà de Ramón Fontserè i Leo Bassi.
És un festival de quatre jornades amb proopostes de dia i de nit. Dies de treball i vesprades i nit lúdiques, jornades que acabaran al Xiringuito Singlot (La Gàbia dels Mussols), un espai a la platja desenfadat que estarà actiu les nits de divendres i dissabte, el padrí del qual serà Toni Albà, amb monologuistes i propostes més atrevides.
Una programació que s’iniciarà amb la lectura d’un Manifest sobre l’humor escrit i pronunciat per Darío Adanti, humorista gràfic i un dels fundadors de la revista Mongolia, un acte amb molta intenció per a la nit inaugural que prosseguirà Leo Bassi amb el seu “B.O.B” (Best Of Bassi). El segon dia el periodista i també fundador de Mongolia, Edu Galán, pujarà a l’escenari al costat d’Andreu Buenafuente per presentar un show, si es pot dir així, que anomenen “Hacer el humor”, una xerrada, una reflexió en clau d’humor, sempre. A continuació, serà Berto Romero qui tancarà amb el seu últim muntatge “Berto sigue con nosotros” que porta girant per Espanya des de 2013. Els protagonistes de la nit del dissabte seran els Joglars que representaran “VIP” després de passar pel Grec de Barcelona. I per acabar amb el Singlot l’espectacle convidat serà “Como en casa ni hablar” de Faemino y Cansado. Muntatges de format variat que conviuran amb la resta de propostes.
Un exemple de multidisciplinarietat serà la presència també de propostes audiovisuals com serà la projecció del documental “El culo del mundo”, dirigit per Andreu Buenafuente. Un llargmetratge que reflexiona sobre la comèdia i l’ofici de comediant.
Més informació a: http://www.festivalportaferrada.cat/ http://www.singlotfestival.com/

 

El més llegit

I després