I després

L’escriptor Josep Sabater signarà el seu darrer llibre a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Josep Sabater ens apropa amb el seu llibre Relats Dia-bolics un recull de relats a unes històries entre còmiques i absurdes que, tanmateix, traspuen profunds missatges revulsius a la nostra trasbalsada i confusa actualitat.

Sabater fa servir les eines que millor domina: la ironia, el sarcasme, el sentit de l´humor, la crítica punyent per desenvolupar un grapat de contes remarcables que posen la nostra societat de panxa enlaire.

El llibre Relats Dia-bolics de Sabater el podreu adquirir a una de les parades a la Rambla de Sant Feliu el dissabte diada de Sant Jordi

Josep Sabater és fill de Sabadell, Catalunya; i resident al Canadà en clau d´exili literari. Autor d´obres poètiques : Respirs, Rastres d´un poeta sense terra, Vol de Dol, Entre Pols, entre altres i de contes: Relats Parabòlics.

També col.labora en revistes i premsa en català i anglès. Entre les seves tasques culturals desinteressades destaca la de fer de para-ambaixador, sense cartera ni credèncials o càrrecs diplomàtics, de Catalunya a Nord Amèrica, sobretot la part més al nord, Canadà.

Veu Josep Sabater
[audio:http://www.rsf.fm/audio/josep_sabate.mp3]

El més llegit

I després