I després

Dissabte, diada de Sant Jordi, concert de Sueño de Capricornio a la rambla de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a les 18;00 h. la formació guixolenca Sueño de Capricornio actuarà ales 6 de la tarda a la Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols per presentar el nou treball “Despertar”.

L’actuació inclourà els temes nous d’aquest nou CD combinant cançons d’altres discos.

La formació, aprofitant el videoclip que van produir fa unes setmanes amb imatges inèdites del Carrilet, les projectarà en aquest espai

Són més de quatre minuts on es poden contemplar detalls de les màquines, el giratori, el trajecte i altres elements que per a molts són inèdits ja que la gravació fou realitzada pel càmera i corresponsal gironí Narcís Sants i que han estat cedides per pel Centre de Recerca i Difusió d’Imatges que va rebre el fons documental del càmera gironí i ha autoritzat la seva difusió a través d’aquest videoclip.

Faran una projecció d’aquest clip per inaugurar la nova instal·lació del Tinglado del port com a kilòmetre zero de la via verda que va del port de Sant Feliu als Pirineus.

Juli Comas ha visitat els estudis de Ràdio Sant Feliu explicant-nos el que faran aquest dissabte i parlant també de la inauguració del Tinglado que està prevista pel mes de juny. A més Juli Comas també ha interpretat el single d’aquest disc “Despertar” en directe i acústic.

Veu Juli Comas cantant i fundador de Sueño de Capricornio

[audio:http://www.rsf.fm/audio/veu_musica_despertar.mp3]

També trobareu alguns temes més del grup, el nou videoclip i del seu nou disc en aquest link:
http://www.myspace.com/suenyodecapricornio

El més llegit

I després