Aquest dijous s’obre el mercat remodelat i el Tinglado es preveu per al juny

El Mercat Municipal Cobert de Sant Feliu de Guíxols torna a obrir aquest dijous les seves portes després d’un mes de la marxa dels paradistes per deixar pas als treballadors de diferents sectors per tal d’unir les dues fases i enllestir les instal·lacions.

Segurament haurien mancat alguns dies més per rematar totalment l’edifici però les dates de Setmana Santa han marcat les prioritats i s’obrirà donant una nova imatge moderna d’aquest espai emblemàtic de la ciutat.

Atès que ens trobem en dates electorals i no és permès de fer inauguracions, ha estat l’Associació de Comerciants Centre Ciutat l’encarregada de programar els actes que començaran amb una cercavila, a les 10:30 h. des de la rambla Vidal fins arribar al Mercat Cobert. A les 11:30 h. hi haurà un petit concert de castanyoles a càrrec de Teresa Laiz & Co. seguit de l’actuació del duet “Els que canten” amb cançons del menjar i del beure. I per acabar els paradistes oferiran un pica-pica dels seus productes a tots els asistennts.

Aquest dimecres ens hi vàrem acostar per comprovar in situ com dotzenes d’operaris treballaven a preu fet per tal de poder avançar el màxim possible la feina abans de l’obertura de portes.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació