I després

Aquest dijous s’obre el mercat remodelat i el Tinglado es preveu per al juny

Compartiu aquesta història

El Mercat Municipal Cobert de Sant Feliu de Guíxols torna a obrir aquest dijous les seves portes després d’un mes de la marxa dels paradistes per deixar pas als treballadors de diferents sectors per tal d’unir les dues fases i enllestir les instal·lacions.

Segurament haurien mancat alguns dies més per rematar totalment l’edifici però les dates de Setmana Santa han marcat les prioritats i s’obrirà donant una nova imatge moderna d’aquest espai emblemàtic de la ciutat.

Atès que ens trobem en dates electorals i no és permès de fer inauguracions, ha estat l’Associació de Comerciants Centre Ciutat l’encarregada de programar els actes que començaran amb una cercavila, a les 10:30 h. des de la rambla Vidal fins arribar al Mercat Cobert. A les 11:30 h. hi haurà un petit concert de castanyoles a càrrec de Teresa Laiz & Co. seguit de l’actuació del duet “Els que canten” amb cançons del menjar i del beure. I per acabar els paradistes oferiran un pica-pica dels seus productes a tots els asistennts.

Aquest dimecres ens hi vàrem acostar per comprovar in situ com dotzenes d’operaris treballaven a preu fet per tal de poder avançar el màxim possible la feina abans de l’obertura de portes.

El més llegit

I després