Aquest divendres, a les 5 de la tarda, a l’antiga taverna de Can Saura de Sant Feliu es farà la presentació de la publicació “El llibre del bon govern. Recuperem el futur de Sant Feliu de Guíxols”, on el PSC polaritza en el seu grup municipal i, especialment, en l’exalcalde i candidat a l’alcaldia en les properes eleccions municipals, Pere Albó, la feina feta i els projectes plantejats en els 34 mesos de govern
Són 60 pàgines amb diverses il•lustracions a través de les quals fa una acurada dissecció de l’obra de govern realitzada, dels projectes que consideren encallats, de les possibilitats de la ciutat en el futur i dels compromisos que estan decidits a adquirir amb els ciutadans.
No hi falten les al•lusions a la moció de censura que va estroncar el seu mandat ni els retrets als grups que la veren consumar.
Passat, present i futur que posen damunt de la taula per mantenir la confiança que varen assolir de l’electorat en les anteriors eleccions tot assegurant que es pot reconduir una situació que consideren que ha aturat la ciutat amb el govern alternatiu nascut de la moció.
Un suport electoral amb el qual es pretén fer reflexionar als ciutadans de la feina feta i de la que es pot fer si aconsegueixen la seva confiança, tot plegat a l’espera de les propostes programàtiques concretes que arribaran en plena campanya.
Una de les col•laboracions que hi ha a l’interior és la de l’històric Josep Vicente.
El dissabte a la plana web: www.perealbo.cat es penjarà el llibre en el seu format digital per tots aquells que el vulguin conèixer.