I després

La Cambra s’omple en la presentació de l’Assemblea Nacional Catalana

Compartiu aquesta història

La sala d’actes de la Cambra de Comerç es va omplir el passat dijous, 14 d’abril (dia de la República) a la presentació de l’Assemblea Nacional Catalana que va realitzar Carme Forcadell i que va organitzar l’Associació Guíxols Decideix.

La Coordinadora Nacional de les Consultes per la Independència, de la qual Guíxols Decideix n’és membre, vol donar continuïtat al moviment popular sobiranista que les ha fet possible amb l’objectiu d’aconseguir la celebració d’un referèndum per la independència nacional i vinculant. L’eina per fer-ho possible serà una Assemblea Nacional Catalana.

El “full de ruta”, tot i que falta enllestir-lo, ja té forma i la primera cita serà el 30 d’abril. Per aquest dia hi ha convocada la Conferència Nacional per l’Estat Propi, pas previ a la constitució de l’Assemblea, que es fixa de cara al mes de novembre.

Alguns dels membres de Guíxols Decideix ja s’hi han apuntat i conviden a tots aquells que s’hi vulguin afegir a contactar a través del telèfon 697.400.000 o bé a info@guixolsdecideix.cat www.guixolsdecideix.cat

El més llegit

I després