I després

Les taxes no s’apujaran el 2011

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols no pensa apujar les taxes municipals de cara a l’any que ve. Així ho va manifestar el regidor d’Hisenda, Pere Ararà. Pel que fa als pressupostos, Ararà va dir que “s’estan fent” i que es preveu que es puguin aprovar el mes de novembre.

Entre les mesures d’estalvi que ha aplicat l’Ajuntament hi ha la del transport escolar. Després que es posés en dubte la continuïtat d’aquest servei, s’ha determinat que continuï. Per això s’ha negociat a tres bandes entre la Generalitat –que té les competències d’horaris i rutes–, l’empresa concessionària i l’Ajuntament, per tal de desviar la línia que uneix Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu i Castell-Platja d’Aro, ja que a dos quarts de vuit del matí no era concorreguda. L’alcalde, Carles Motas, va explicar que l’Ajuntament s’estalvia un 20% del preu del transport perquè ja no té un vehicle i un conductor expressament per a aquest servei, sinó que es comparteix amb la ruta que uneix els tres municipis.

D’altra banda, l’alcalde va negociar amb l’empresa que el servei fos un 15% més barat. Si l’any passat el cost anual era de 54.000 euros l’any, ara és d’uns 45.900, un 35% més barat per a l’Ajuntament. El preu del bitllet es manté igual. (El Punt)

El més llegit

I després