Els municipis indians reinventen la seva oferta

Representants de les onze localitats que integren l’anomenada Xarxa de Municipis Indians es van reunir ahir a Vilanova i la Geltrú per reinventar la seva oferta turística. La trobada va servir per generar propostes, activitats i col·laboracions per promoure de manera conjunta la ruta indiana com a reclam turístic. Durant la reunió es va començar a preparar l’assemblea que la xarxa farà al desembre, en què s’aprovaran les accions per l’any que ve. A més de la promoció turística, l’ens té com a finalitats la promoció i conservació del patrimoni urbanístic, arquitectònic, històric i cultural relacionat amb el llegat indià, a través de publicacions, conferències, rutes culturals i fires, per exemple. De fet, la idea és desenvolupar un projecte comú que permeti crear instruments que impulsin el coneixement de la història i la cultura compartida.

La Xarxa de Municipis Indians està formada per Vilanova i la Geltrú, Cadaqués, Begur, Palafrugell, Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Blanes, Arenys de Mar, Sant Pere de Ribes i Torredembarra, i recentment s’hi ha incorporat el districte de Sant Andreu de Barcelona. (El Punt).

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació