I després

Les platges de SFG i Sant Pol conserven la bandera blava

Compartiu aquesta història

Trenta-sis banderes blaves onejaran aquest estiu a 28 platges de la demarcació de Girona, el mateix número de distincions que van rebre l’any passat les platges d’aquesta demarcació. Girona també manté el número de guardons en matèria de Ports, és a dir, vuit. Per tant, Girona manté enguany les trenta sis banderes blaves que va rebre l’any 2011 entre platges i ports. El president d’ADEAC-FEE, José Sánchez Moro, ha volgut destacar la col·laboració de la Generalitat de Catalunya a través de l’Agència Catalana de l’Aigua i dels seus tècnics i també ha volgut agrair que Catalunya segueixi aportant fons, malgrat la crisi.

Les 28 platges de Girona són: les de Sant Feliu i Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols, les de Cala Rovira, Platja d’Aro, Sa Conca a Castell-Platja d’Aro, la platja de la Fosca a Palamós, la les de Tamariu, Canadell i Llafranc a Palafrugell, les d’Es Monestrí, Torre Valentina, Sant Antoni i Cala Cristus- Ses Torretes de Sant Antoni de Calonge, , les de la Mar Menuda i Gran de Tossa a Tossa de Mar, Platja Gran de Portbou, la de Gifreu i la del Port de Llançà, la platja del Port de la Selva, la d’Empuriabrava de Castelló d’Empúries, la de Cala Montgó a Torroella de Montgrí, les de Lloret, Fenals, Sa Boadella i Santa Cristina a Lloret de Mar i, finalment, les de Blanes, Sabanell i Sant Francesc a Blanes.

El vuit ports gironins que han rebut bandera blava són: Club Nàutic de Llançà; Club Nàutic Port de la Selva; Port esportiu de Roses; Club Nàutic l’Escala; Club Nàutic l’Estartiu-Torroella de Montgrí; Port Esportiu Marina de Palamós; Club Nàutic Port d’Aro i Club de Vela Blanes.

A més, la localitat de Calonge ha rebut també la distinció Via Blava pel Camí de Ronda de Torre Valentina.

El més llegit

I després