I després

El marroquí de SFG diu que va disparar accidentalment

Compartiu aquesta història

El marroquí del Sot dels Canyers, Mohamed Ouhnine, acusat de disparar a la cara d’un compatriota a la gasolinera de Llagostera manté que el tret fou accidental. Segons informa el diari El Punt-Avui, diversos testimonis, alguns amics de la víctima, que abans d’ahir van declarar al jutjat número 3 de Girona, van assegurar que el tret que el 6 de maig passat va ferir Ikhlef Ouhfour en una gasolinera de Llagostera es va disparar quan la víctima i l’imputat, , forcejaven per l’arma. “Mentre forcejaven, la pistola tan aviat apuntava cap a dalt com cap als costats”, va dir Aziz el Hannouny, cosa que avala que el noi que l’empunyava no va apuntar directament la víctima. Ouhfour, que ahir també havia de declarar, no es va presentar i queda pendent el seu interrogatori.

De moment, Mohamed Ouhnine, que es va entregar voluntàriament al jutjat uns dies després dels fets, està empresonat acusat d’intent d’homicidi, però el seu lletrat, Carles Monguilod, proposa que se l’alliberi amb l’argument que té arrelament, ja que té dona i fills i domicili a Sant Feliu de Guíxols. Ouhnine va assegurar que la pistola l’havia trobat en un bosc de la Jonquera i que la duia perquè tenia por d’Ouhfour, perquè aquest rondava casa seva i espantava la dona.

Tant els amics d’Ouhfour com la colla d’Ouhnine neguen que els dia dels fets haguessin quedat a la gasolinera de Llagostera per arreglar comptes. Tots asseguren que es van aturar allà anant cap a França, on tots asseguren que anaven a treballar. La colla d’Ouhfour diuen que anaven a bosc, i Ouhnine i els seus amics, a recollir ferralla.

Foto El Punt Avui

El més llegit

I després