I després

El grup OPINA-S reapareix dimecres amb una conferència

Compartiu aquesta història

El grup guixolenc OPINA-S (militants del PSC de Sant Feliu constituït com a grup d’opinió interna) reprèn les seves conferències-col·loqui i ha programat pel dimecres, 13 de juny, a les 20:00 h a la seu del PSC de Sant Feliu de Guíxols (c/ Tarragona, 119) una xerrada amb l’enunciat: “El procés de pau al Pais Vasc, Història i situació actual”, que anirà a càrrec de José Luís Uriz . Des del grup d’opinió es destaca que ens trobem en uns moments on tothom esta pendent de l’economia, però no podem deixar de banda altres qüestions que també són molt importants.

El conferenciant, José Luis Uriz, neix a Madrid, casualment al carrer Ferraz 70, actual seu federal del PSOE. Estudia diversos cursos d’Econòmiques, Físiques, i Telecomunicacions. L’any 1969 s’afilia al PCE i CC.OO i és detingut en diverses ocasions durant la seva lluita antifranquista.

L’any 1990 s’afilia al PSOE, ha estat parlamentari de Navarra en les legislatures 1991-1995, i 1999-2003, així com regidor de l’ajuntament de Villava des del 1999 fins el 2011, any en el qual va marxar a viure a la petita localitat vallesana de Sant Fost de Campsentelles. A CC.OO. va pertànyer a l’Executiva Federal d’Arts Gràfiques i fou el seu representant en la creació del Consell Econòmic i Social de Navarra.

Ha col·laborat en diferents publicacions, com el diari Deia i diversos dels seus articles seus s’han publicat a diferents diaris de tirada nacional. És membre del Fòrum Iruña des de la seva fundació l’any 2000 i de la Peña Sanfermineta Muthiko Alaiak.

També ha col·laborat en associacions de pares i mares, de lluita contra la SIDA o el mobbing. Ha declarat en diverses ocasions que fou expulsat del PSOE per lluitar a favor de la pau, creure en el diàleg i en els principis bàsics de l’esquerra.

El més llegit

I després