I després

Les inscripcions dels casals municipals podrien ampliar-se i incorporar l’atenció presencial si Sant Feliu entra dilluns en fase 3

El període d'inscripcions dels casals municipals d'estiu de Sant Feliu de Guíxols podria ampliar-se i sumar tres dies d'atenció presencial. Aquesta opció només serà plausible en cas que la ciutat, que forma part de la regió sanitària de Girona, entri dilluns que ve, dia 15 de juny, en fase 3 de desconfinament.

Compartiu aquesta història

El període d’inscripcions dels casals municipals d’estiu de Sant Feliu de Guíxols podria ampliar-se i incorporar tres dies d’atenció presencial. Aquesta opció només serà plausible en cas que la ciutat, que forma part de la regió sanitària de Girona, entri dilluns que ve, dia 15 de juny, en fase 3 de desconfinament.

Segons ha pogut explicar el regidor de Joventut, David Oliveras, “si dilluns entrem en fase 3 s’allargarà el termini d’inscripció, afegint els dies 15, 16 i 17 de juny la possibilitat d’inscriure’s presencialment a l’Edifici de les Vetlladores”. L’edil ha recordat que “aquest divendres, 12 de juny, finalitzen les inscripcions telemàtiques i la cita prèvia telefònica”, però sosté que “qui no ho hagi pogut fer de cap d’aquestes maneres ho podrà fer presencialment sempre i quan s’activi l’última fase de desescalada”.

Oliveras també ha dit que, en cas que sigui possible, les inscripcions presencials de dilluns, dimarts i dimecres que ve “compliran amb tots els requisits de prevenció i seguretat: distància física, ús obligatori de mascaretes, etc.”. L’horari d’atenció al públic seria de 9.00h a 14.00h.

El més llegit

I després