I després

El consistori guixolenc elabora una subvenció de 200.000€ per a autònoms i empresaris

L'ajut econòmic va destinat als comerços locals l'activitat dels quals s'ha vist afectada pel un confinament i les mesures de prevenció. L'acció forma part del paquet de mesures acordades per unanimitat pel plenari guixolenc, i s'aprovarà al ple extraordinari que se celebrarà aquest divendres, 12 de juny.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té preparada una subvenció per valor de 200.000€ destinada als empresaris i autònoms de la ciutat l’activitat econòmica dels quals s’ha vist afectada per un confinament que ha durat setmanes, mesos en alguns casos. L’acció forma part del paquet de mesures que tots els grups municipals del consistori guixolenc, per unanimitat, van acordar dies enrere, l’anomenat Pla de Contingència i Recuperació (PCR-2020). La partida s’aprovarà al ple extraordinari que se celebrarà aquest divendres, 12 de juny.

L’alcalde de la població ganxona, Carles Motas, destaca que la subvenció també anirà orientada a “les despeses afegides fruit d’haver d’adaptar les infraestructures amb mesures higièniques i inversions en material”, entre d’altres. En definitiva, “costos derivats de la prevenció i la seguretat tant dels treballadors com dels clients”. El batlle de Sant Feliu també recalca que a la sessió plenària d’aquesta setmana “s’aprovaran les bases de la subvenció, es publicaran i els comerços ja podran presentar-hi la seva sol·licitud”.

“Sabem que no solucionem totes les inversions de les empreses de Sant Feliu, però volem que hi hagi aquesta ajuda per part de l’Ajuntament i que, a més, sigui compatible amb ajudes que provinguin d’altres administracions, com la Generalitat i l’Estat”, conclou Motas.

El més llegit

I després