I després

Estudis de grau superior: tret de sortida al període de presentació de sol·licituds

Des de dimecres, 10 de juny, els estudiants que tinguin pensat cursar un cicle de grau superior per a l'any escolar 2020-2021 ja poden presentar-ne la sol·licitud, tant si agafen la modalitat de formació professional com si opten per les arts plàstiques i disseny. El període s'allargarà fins al 17 de juny (inclòs).

Compartiu aquesta història

Des de dimecres, 10 de juny de 2020, els estudiants que tinguin pensat cursar un cicle de grau superior per a l’any escolar 2020-2021 ja poden presentar-ne la sol·licitud, tant si agafen la modalitat de formació professional com si opten per les arts plàstiques i disseny. El període s’allargarà fins a la setmana següent, concretament fins al 17 de juny (inclòs), i per tal de formalitzar-ne la petició cal seguir els passos que trobareu descrits a l’apartat corresponent del portal web del Departament d’Educació de la Generalitat preinscripcio.gencat.cat.

Tanmateix, també heu de saber que des del 2 de juny ja es poden presentar sol·licituds per a cursar ensenyaments esportius. El funcionament de la inscripció és similar al del grau superior i es podran formalitzar sol·licituds fins al dia 17 de juny.

El més llegit

I després