I després

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Feliu respon a la nota de Junts sobre la “compareixença del Govern pel tema de la Piscina Municipal”

Compartiu aquesta història

Josep Saballs, com a portaveu del Govern Municipal de l’Ajuntament respon a Junts de Sant Feliu de Guíxols, que demana la compareixença del govern i “la devolució de quotes per les incidències a la Piscina Municipal de La Corxera”.

El portaveu del Govern en primer lloc vol manifestar que “des del consistori no s’amaga cap informació, i sempre donen indicacions als concessionaris perquè qualsevol dels regidors, ja siguin de l’oposició o govern, i amb la màxima transparència, disposin de la informació de l’estat de les instal·lacions, i de les relacions contractuals amb les diferents empreses concessionàries que gestionen serveis o equipaments Municipals”.

Pel Govern local, “totes les queixes que arriben dels usuaris de la piscina i de la pràctica esportiva del pavelló, son ateses i prenen nota per arreglar tot allò que està en estat deficient”.

Saballs destaca que “fa uns mesos també es va fer una important aportació en la inversió de l’equipament per tal de dotar-lo de serveis més eficients energèticament, amb la instal·lació de plaques solars”. En aquest sentit, explica que “el seu funcionament està en anàlisi i estudi, i que si es detecta que no és suficientment alta la temperatura de l’aigua, prendran mesures i tornaran a invertir en allò que calgui per tal que la instal·lació, doni el confort i les garanties per ser utilitzada pels seus usuaris i usuàries de La Corxera”.

En definitiva, manifesten que “en cap cas, volen ocultar cap informació i que la compareixença de Junts, serà atesa en el plenari municipal”.

El més llegit

I després