I després

La regatista local Mireia Garriga ha quedat 1a femenina en ILCA 4 en la IX ‘Guíxols Cup’

Miquel García en ILCA 4 del Club Nàutic Cambrils i Ot Puig en ILCA 6 del Club Nàutic Vilanova, s’imposen a la IX Guíxols Cup

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest cap de setmana la primera ronda de la ‘IX Guíxols Cup’ amb una setantena de regatistes, 25 en ILCA 4 i 45 en ILCA 6. Destaca el paper dels regatistes del Club Nàutic Sant Feliu, que han fet diversos podis.

En ILCA 4 l’or ha estat per Miguel García del Club Nàutic Cambrils, la plata per Toni Autonell del Club Nàutic El Masnou i el bronze per Joan Fargas del CN Cambrils. En categoria femenina, la regatista local Mireia Garriga ha fet el primer lloc, mentre que la també ganxona Sofia Constans ha quedat tercera.

A la modalitat d’ILCA 6, Ot Puig del Club Nàutic Vilanova s’ha proclamat vencedor. L’han seguit al podi Laura Pedraza del CN Arenys de Mar i Bosco Mañas del Club Nautic El Masnou. El regatista del CN Sant Feliu de Guíxols Ricard Garriga ha quedat quart a la classificació general i tercer masculí.

Ho explica Marc Bozzo, Director Esportiu del Club Nàutic Sant Feliu.

La regata ha finalitzat amb un total de 4 proves per grup, dues dissabte i dues diumenge. Malgrat que les jornades es van aixecar sense vent, un garbí suau que es va aixecar a partir del migdia va permetre disputar la competició.

L’entrega de premis s’ha portat a terme aquest diumenge amb la presència de la regidora d’esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Mireia Borrego, i el secretari català de la classe ILCA, Javier Samón. En representació de la junta del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols hi han assistit Josep Mediñà i Joaquim Rutllant.

El més llegit

I després