I després

600 corredors participen en la V edició de ‘La Ganxotrail’ de Sant Feliu

La cursa que combina les modalitats de cronometrada de 18 i 13 km, i marxa no cronometrada de 13 km, fa un recorregut per l’Ardenya en tot el seu esplendor

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge s’ha celebrat a Sant Feliu de Guíxols la V edició de ‘La Ganxotrail’, la cursa combina les modalitats, cronometrada de 18 i 13 km, i Marxa no cronometrada de 13 km, va donar el tret de sortida des del passeig de Rius i Calvet de Sant Feliu. Ho va fer amb l’animació de la timbalada de Percussió Ganxona i l’escalfament de l’esportista Anna Buxó.

Un total de 600 corredors han recorregut l’Ardenya en tot el seu esplendor. En parlen els corredors que han fet pòdium en les categories de primer femení i masculí de la cursa de 13 km, Carla i Dani Pagés.

El recorregut l’han fet en 01:03:37h i 01:14:28h, respectivament. Els corredors son un pare i la seva filla de 13 anys de Cassà de la Selva. La jove, que és la primera vegada que corre la cursa, ha quedat en primera posició en les tres curses de ‘La Lligueta de l’Ardenya’.

A l’arribada a l’aparcament de La Corxera els corredors van tenir avituallament complert, servei de fisioteràpia i dutxes al Pavelló de La Corxera.