I després

L’encesa de llums de Nadal a Sant Feliu serà divendres, 29 de novembre

El divendres 29 de novembre es farà l'encesa oficial dels llums de Nadal, i serà per partida doble: primer, al barri de Vilartagues i, després, al centre de la ciutat. En ambdós casos hi haurà un 'show' teatralitzat dirigit als infants.

Compartiu aquesta història

El Nadal està a punt d’arribar i els carrers de Sant Feliu de Guíxols ja s’estan preparant per l’època més màgica i familiar de l’any. Una mostra d’això és el fet que el divendres 29 de novembre es farà l’encesa oficial dels llums de Nadal, i serà per partida doble: primer, al barri de Vilartagues i, després, al centre de la ciutat.

Lluny de ser un acte insípid i avorrit, la inauguració de la il·luminació nadalenca dels carrers guixolencs anirà de la mà d’una performance teatralitzada dirigida als infants de la població, i que acabarà amb una xocolatada popular i animació infantil. La història explica el següent:

La Fanalatera és l’encarregada secreta d’anar pel món portant i encenent la llum allà on calgui amb el seu fana­let màgic. Perquè la llum és alegria i escalf! I per Nadal té molta feina, ja que a totes les cases i a tots els carrers hi ha llumetes. Però sempre hi ha enemics de la llum i l’alegria i a en Negrós tampoc li agrada gens la cla­ror, igual que a en Foscaire, el seu amic, ni les festes ni el soroll. I la se­gueix arreu per apagar-li el fanalet. És per això que aquests dos perso­natges sempre estan com gat i gos. Aconseguirà la Fanalatera encendre els llums de Nadal de Sant Feliu de Guíxols? Ho descobrirem tots junts!

El funcionament serà idèntic a Vilartagues i al centre de la vila. El tret de sortida de l’esdeveniment a la part alta de la ciutat serà a les 17:15 hores a la plaça Salvador Espriu, mentre que al nucli de Sant Feliu l’espectacle començarà a les 18:00 hores al passeig Rius i Calvet. En tots dos casos, doncs, l’horari permet l’assistència dels més petits, que ja hauran sortit de les escoles.

L’encesa de llums coincideix amb el Black Friday, dia de grans ofertes per part dels comerços i botigues de Sant Feliu de Guíxols. És la jornada ideal per a enllestir les compres del Nadal, tot i que enguany els descomptes s’allargaran un dia, fins el dissabte 30 de novembre. Aquesta segona diada de rebaixes ha estat batejada com a Black Saturday.

El més llegit

I després