I després

10è aniversari del SIAD de Sant Feliu de Guíxols

El passat divendres 22 de novembre es va celebrar al recinte de Casa Irla un aniversari especial: deu anys del Servei d'Igualtat i Atenció a les Dones de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

El passat divendres 22 de novembre es va celebrar al recinte de Casa Irla un aniversari especial: deu anys del Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de Sant Feliu de Guíxols.
Aquest servei naixia deu anys abans, en aquell moment amb la regidora Ester Martínez al capdavant de l’àrea d’acció social, i han estat al capdavant com a regidores l’esmentada Ester Martínez, Magda Lupiáñez, Verónica Lahoya i en aquest mandat i l’anterior Laura Serrano.

En tots aquests anys s’hi ha mantingut, gairebé sense canvis, un quadre de personal tècnic que hi ha treballat per donar suport a tot allò que envolta la dona i la igualtat.
Va ser precisament Serrano qui va felicitar les treballadores del SIAD per la feina feta al llarg de deu anys, des d’aquell octubre de 2009, quan apareixia la primera nota de premsa on s’indicava que naixia un nou servei municipal.

També va estar convidada a l’escenari la representant territorial de l’Institut Català de les Dones a Giriona, Fina Surina, la qual va elogiar el bon treball realitzat per aquest servei.
El plat fort de la vetllada, en forma d’espectacle, va venir de la guionista, periodista, i humorista feminista Ana Polo. Va fer un monòleg àcid, irònic sobre les formes de ser dels dos sexes, amb situacions que li havien passat a ella o al seu entorn, denunciant situacions de masclisme, en moltes variants i entorns. A través de la ironia l’espectador podia reflexionar si realment la cosa era per riure, o no.

El més llegit

I després