Coincidint amb el primer aniversari de la seva obertura, l’Elke Spa Hotel de Sant Feliu de Guíxols ha posat en marxa el seu primer esdeveniment solidari, destinat a recaptar fons a favor de les residències de la gent gran de la ciutat.

Segons expliquen des de l’hotel “és la primera vegada que un establiment hoteler d’aquest municipi porta a terme una iniciativa d’aquest tipus”. “La intenció és poder adquirir productes i material per millorar la qualitat de vida de la gent gran de les residències de Sant Feliu”, comenten.

L’import que es recapti es destinarà íntegrament a la Fundació Guíxols Surís, que gestiona les dues 2 residències de la ciutat i un centre de dia per la tercera edat, amb un col·lectiu d’uns 200 usuaris aproximadament.

La recaptació es porta a terme mitjançant donacions particulars i a través de la venda de butlletes al preu de 15 euros. A més, les persones que hagin adquirit butlletes participaran en el sorteig de 15 productes i serveis, valorats entre els 90 i els 1.000 euros, aportats per les empreses que patrocinen o col.laboren en l’esdeveniment.

El sorteig es retransmetrà en directe a través de les xarxes socials de l’establiment el 29 de juliol a partir de les 8 del vespre.
A l’acte hi assistirà l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, a més de diversos convidats, entre ells els representants de les empreses patrocinadores i col·laboradores.

La venda de butlletes seguirà oberta fins el mateix dia de l’esdeveniment, moment en què es farà el recompte, es donarà a conèixer la quantitat de diners recaptada i es farà entrega de l’urna amb els diners als representants de la Fundació Guíxols Surís.

Es pot realitzar una donació o comprar butlletes a la recepció de l’Elke Spa Hotel, a la Rambla del Portalet, 8. Per a més informació es pot trucar al telèfon 872.20.21.20, a l’extensió 20.

Els patrocinadors oficials de l’esdeveniment són:

·Teixidor Instal.lacions Lampisteria i Electricitat
·Bodegues Torelló
·Ikrea
·Innovavista
·Disseny Cuines
·Construcciones y Servicios Girona
·La Place Des Gourmets
·Plats Cuinats

Les empreses col.laboradores són:

·Pere Quera Joiers
·Julia Perfumeries
·Farmàcia Valls
·Helena Sai joieria d’autor
·Vera Joiers
·L’Espai del rellotge

Els regals que es sortejaran són:

·Estada d’una nit amb esmorzar a l’Hotel Elka Spa per a 2 persones.
·Sessió d’spa i massatge per 2 persones.
·Menú de migdia per 2 persones al Restaurant Metronon.
·Conjunt d’arracades i anell de perles i Agatha Blanca.
·Lot de perfums i cremes per home i dona.
·Lot de productes cosmètics de la marca Eucerin.
·Lot de productes gourmet francesos.
·Ampolla d’escumós Corpinnat Magnum 225 Brut Nature Gran Reserva.
·Termostat WIFI.
·Val regal per 1 paella per dues persones, per emportar.
·Braçalet de pedres precioses amb disseny d’autor.
·Rellotge de la marca Tissot.
·Fusta de tallar de polipropilè i val descompte d’un 25% en electrodomèstics de la marca SMEG.
·Funda de mòbil amb disseny personalitzat.
·Rellotge PLA de 1970.