Aquest dissabte 25 de juliol arriba la segona pel.lícula del certamen Pantalla Gran, anomenada “Yesterday“. La projecció del film serà a les 22.00 hores a l’escenari de la Plaça Abadia de Sant Feliu de Guíxols. L’activitat és gratuïta però cal reservar seient per accedir-hi. Podeu fer la reserva clicant aquí.

Yesterday és una pel.licula dirigida per Danny Boyle  i interpretada per Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon i Ed Sheeran. L’argument explica:

En Jack, un músic que lluita per fer-se un lloc en la indústria, descobreix que és l’única persona al món que és capaç de recordar els Beatles i traçarà un pla per treure profit de la situació. Passa de ser un músic fracassat a convertir-se en tota una estrella mundial a costa de les mítiques cançons del grup britànic. Però no tot és tan senzill com sembla i Jack s’haurà d’enfrontar a molts problemes.

Pantalla Gran és un cicle de cinema englobat dins les propostes de l’Espai Thyssen. La iniciativa proposa 13 films, ja estrenats, per a gaudir a l’aire lliure. Totes les pel·lícules que es projectaran giren entorn d’alguna disciplina artística, ja sigui música, teatre, dansa, literatura o pintura.

Podeu consultar tota la programació, que s’allargarà durant els mesos de juliol i agost, fent clic aquí.