I després

Concurs de Curtmetratges fets amb el mòbil “Mòbilfilms”

Sant Feliu de Guíxols presenta un nou concurs de curtmetratges fets amb el mòbil sota el nom de MÒBILFILMS. S'hi proposa que qualsevol persona o grup interessat pugui participar-hi presentant un curtmetratge de dos minuts de temàtica lliure enregistrat amb el mòbil.

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols presenta un nou concurs de curtmetratges fets amb el mòbil sota el nom de Mòbilfilms. S’hi proposa que qualsevol persona o grup interessat pugui participar-hi presentant un curtmetratge de dos minuts de temàtica lliure enregistrat amb el mòbil.

Tothom qui vulgui pot participar-hi inscrivint-se prèviament aquí: https://airtable.com/shrvnIJI5Oq3cIaG0
L’objectiu del concurs és que els participants presentin un curtmetratge de dos minuts amb el mòbil amb temàtica lliure, decidint un jurat els guanyadors. 

Per a poder presentar-se al concurs s’ha de complir amb les bases que trobareu publicades en el següent enllaç, on també podreu fer-hi les inscripcions:  https://www.guixols.cat/la-ciutat/noticies/8266-concurs-mobilfilms-bases-de-participacio

Tots els curtmetratges seleccionats es podran veure el dia 6 d’agost en una gala especial emmarcada dins el Pantalla Gran, a partir de les 10 de la nit. Els premis són els següents:

·1r premi serà un val bescanviable de 250 € per a gastar en el comerç i serveis locals dins la campanya per potenciar el comerç local “Guíxols Gaudeix”.

·2n premi serà val bescanviable de 150€ per a gastar en el comerç i serveis locals dins la campanya per potenciar el comerç local “Guíxols Gaudeix

·Premi especial del públic serà un val bescanviable de 50€ per a gastar en el comerç i serveis locals dins la campanya per potenciar el comerç local “Guíxols Gaudeix

El més llegit

I després