I després

“Pantalla gran”, el cinema d’arts i cultura, a l’aire lliure

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols presenta un nou certamen de cinema per aquest estiu 2020 amb el nom de Pantalla Gran. La iniciativa proposa 13 pel·lícules, ja estrenades, per a gaudir a l’aire lliure. A partir del 23 de juliol, la Plaça Abadia serà l’escenari de les reproduccions dels films escollits.

Totes les pel·lícules que es projectaran giren entorn d’alguna disciplina artística, ja sigui música, teatre, dansa, literatura o pintura. S’hi projectaran films com ara: ‘Midnight in Paris’, ‘Yesterday’ o ‘Un monstre em ve a veure’.

A més, l’escultor Jaume Plensa, el director Pedro Ballesteros i el productor Jordi Marquès han regalat a la ciutat, en el marc d’aquest certamen, un documental per gaudir dins d’aquest Pantalla Gran.

Les sessions seran gratuïtes, però per a participar-hi caldrà reservar seient a través del web: https://entradas.codetickets.com/entradas/centre-art-cat-sant-feliu-guixols

Una de les responsables del certamen, Sílvia Quer, explica que ‘la iniciativa sorgeix de les ganes de compartir, després d’un confinament on molta gent s’ha sentit sola. L’objectiu és compartir l’art en companyia’.
Consulteu tota la programació clicant aquí.

Pantalla Gran planteja també, en paral·lel als films, un Concurs de Curtmetratges fets amb el mòbil on hi pot participar tothom de manera gratuïta.

Els premis seran uns trofeus i a més, vals per fer compres als establiments de Sant Feliu, uns vals que s’emmarquen dins la campanya Guíxols Gaudeix per potenciar el comerç local. Consulteu les bases i feu les inscripcions del concurs, aquí.

El més llegit

I després