I després

Jordi Estañol exposa a la Capella de l’Antic Hospital fins el 2 d’agost

L’artista Jordi Estañol exposa a la capella de l’Antic Hospital a partir d’aquest dilluns 20 de juliol amb una mostra que s’allargarà fins el 2 d’agost.

Compartiu aquesta història

El pintor Jordi Estañol exposa a la Capella de l’Antic Hospital a partir d’aquest dilluns 20 de juliol amb una mostra que s’allargarà fins el 2 d’agost.

L’artista explica que qui visiti la mostra hi trobarà una mica de paisatge, flors i molta marina, i que “em fa il.lusió fer-la perquè aquests dies de confinament he fet una col.lecció que és molt diferent del meu estil, però que sembla que a la gent que l’ha vist una mica, li agrada”, destacant que “ m’agrada molt poder presentar aquesta col.lecció a la ciutadania”.

Estanyol, que anteriorment havia pintat amb aquarel.la, explica que “em vaig jubilar fa 3 anys i vaig recuperar les ganes de pintar, el que passa és que vaig canviar a l’oli”.

L’horari és de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores i els diumenges i festius d’11 a 14 i de 17 a 20.30 hores.
Les següents mostres seran del 3 al 16 d’agost, amb exposició d’Anna Castelló, i del 17 al 30 d’agost amb Sarrés.

Aquesta iniciativa és un projecte que ofereix als artistes de la zona la possibilitat d’exposar les seves obres a la ciutat durant l’estiu. En les anteriors edicions, el certamen començava a la primavera i se celebrava a la sala d’exposicions del pati de l’Ajuntament però enguany, a causa de la Covid19, les exposicions es fan en aquest nou emplaçament.

El més llegit

I després