I després

L’EAP de Sant Feliu organitza amb èxit la primera jornada de recerca, docència i innovació

Durant les taules rodones es varen plantejar qüestions com la motivació per la recerca i la intel·ligència artificial i les seves possibles aplicacions en l'atenció primària

Compartiu aquesta història

L’Equip d’Atenció Primària EAP de Sant Feliu de Guíxols va organitzar ahir dijous al Monestir la primera Jornada de R+D+I, recerca, docència i innovació. La seva finalitat era posar en valor aquests camps, com també motivar als professionals per explorar i aprofundir en aquests àmbits. En l’obertura de l’acte hi va participar l’alcalde, Carles Motas.

Segons destaca la directora de l’EAP de Sant Feliu, Raquel Tena, “un equip que treballa en clau de recerca, desenvolupament i innovació, és un equip més fort, capaç de millorar i crear. És un equip que pot generar avenços socials en forma de qualitat de vida i salut”.

La intenció de la jornada també incloïa “fomentar la cohesió d’equip i el benestar emocional dels professionals ocupant la seva jornada laboral formant-se, enriquint-se i compartint experiències”, destaca Tena. Sota el lema de ‘Fem-ho possible!’, l’activitat va comptar amb l’assistència de tots els professionals de l’EAP, com també de convidats externs reconeguts en els seus camps.

Entre les qüestions que s’hi van plantejar hi havia la pregunta de si s’està motivat per fer recerca. També hi va haver una taula multiprofessional per aportar diferents visions per construir un equip d’atenció primària des de la visió del R+D+I.

També s’hi va  parlar de les malalties infeccioses en l’atenció primària, es va fer una mirada al futur, com també tractar la intel·ligència artificial i les seves futures aplicacions en atenció primària. La jornada va acabar amb una darrera taula que va tractar les fórmules d’èxit de la R+D+I en xarxa pel futur de l’atenció primària.

El més llegit

I després