I després

L’Ajuntament engega diverses activitats per a nenes, nens i joves en aquestes festes nadalenques

Els més petits podran gaudir de les propostes del parc de Nadal de La Corxera i els més grans, amb les activitats del Nadal Jove

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament engega diverses activitats nadalenques i que estan adreçades a nenes, nens i joves d’1 a 17 anys. Les propostes pels més joves, de fins a 14 anys, se centren en el Parc Infantil de Nadal GanxóPING’ que té lloc com cada any al Pavelló Municipal de La Corxera.

D’altra banda, també s’ha organitzat el Nadal Jove, per a noies i nois de 12 a 17 anys. Entre les activitats previstes hi ha una gran rifa de Nadal, una festa de comiat de l’any o una encesa de llums al Museu Rat Penat. Les propostes són gratuïtes però cal apuntar-s’hi prèviament. Quim Díaz, tècnic de Joventut, ens parla d’algunes de les propostes.

‌A més de les activitats habituals del PING, com són els inflables o tallers, també hi haurà tallers de màgia, una excursió al Tibidabo, o un torneig de Futbol per la Igualtat, amb equips mixtes.

El PING se celebrarà al Pavelló Municipal de La Corxera els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener. L’horari és els matins de 10.30 a 13.30 hores i a la tarda de 16.30 a 19.30 hores. El dia 31 només obrirà al matí. El preu de l’entrada és de 5 euros per una sessió de matí o tarda i també hi ha disponible un abonament per a sessions il·limitades al preu de 25 euros.

El més llegit

I després