I després

L’Associació fotogràfica engega un curs al Casal de Tueda amb Jordi Gallego

S'hi tractaran qüestions com ara conèixer les diverses màquines fotogràfiques, crear imatges de qualitat o l'edició amb el programari Photoshop i Lightroom

Compartiu aquesta història

L’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu engega un curs de fotografia al Casal de Tueda de la nostra ciutat pel proper dimarts 9 de gener a partir de les 8 del vespre. La formació, que anirà a càrrec de Jordi Gallego, s’allargarà durant 3 mesos i compaginarà teoria amb sortides pràctiques. Les sessions es faran entre les 8 del vespre i les 10 de la nit, els dimarts.

El responsable de la formació, Jordi Gallego, ens explica com serà el curs i quines són algunes de les qüestions que s’hi tractaran, com ara el coneixement de les màquines, i també a quin públic va dirigit.

Durant la formació també es treballaran qüestions com el tipus de llum, la seva direcció, intensitat i color, com també el concepte d’entendre la fotografia com un art per ser més creatius. També s’hi tractarà la fotografia nocturna, a més del programari d’edició d’imatges d’Adobe: Photoshop i Lightroom.

Des de l’organització es recomana als participants disposar d’una càmera de fotos reflex, com també de flaix, trípode, cable disparador i un comandament a distància de cara  a una de les sortides nocturnes.

El preu del curs és de 50 euros pels socis del Casal de Tueda i de 100 pel públic general. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a jordi@gallego.cat

El més llegit

I després