I després

Demà dijous a la tarda arriben per mar les Carteres Reials al Passeig de Rius i Calvet

Desembarcaran a partir de les 18.30 hores i la comitiva es desplaçarà fins la Plaça del Monestir on hi haurà diverses activitats i la recollida de cartes dels infants

Compartiu aquesta història

Demà dijous 4 de gener arriben a Sant Feliu de Guíxols a partir de les 18.30 hores, per mar, les  Carteres Reials. Desembarcaran al sector del Passeig de Rius i Calvet acompanyades d’una comitiva d’embarcacions de l’Associació Llop de Mar, l’Associació El Fortim i Club Nàutic de la nostra ciutat.

Com és tradicional, la seva arribada també serà anunciada amb un castell de focs artificials. Un cop hagin arribat a Rius i Calvet, tota la comitiva màgica farà un recorregut fins al Monestir, on saludaran a les autoritats.

En aquest mateix espai, els assistents també podran gaudir d’un mapping i d’un petit castell de focs que seran llençats des de la Torre del Fum. Un cop acabi, les nenes i nens podran entregar les cartes a les Carteres Reials perquè aquestes, les facin arribar als Reis Mags d’Orient que arribaran a Sant Feliu l’endemà, el divendres 5 de gener, a les 7 de la tarda.

Per qui no es pugui acostar fins a l’arribada de les carteres, podrà seguir-ho en directe a través de Televisió Costa Brava. També ho podrà veure en diferit a través del seu lloc web, aquí.

El més llegit

I després