I després

L’Associació de Pesca Esportiva obre les inscripcions per apuntar-se a l’Escola de Pesca

L’activitat, dirigida a joves d’entre 7 i 17 anys, es farà el 29 de juny i el 6 i 13 de juliol i hi ha temps per apuntar-s’hi fins el 16 de juny

Compartiu aquesta història

L’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols ha obert les inscripcions per la cinquena edició de l’Escola de Pesca que tindrà lloc a la nostra ciutat els dies 29 de juny i 6 i 13 de juliol. La iniciativa està dirigida a joves d’entre 7 i 17 anys i consisteix en diverses sortides en barca des del Club Nàutic.

Amb aquesta activitat és vol que les nenes i nens aprenguin nocions bàsiques sobre el mon de la pesca i tinguin coneixement de les espècies que viuen al nostre litoral. També es vol conscienciar als joves sobre les talles mínimes que han de tenir els peixos per ser pescats, a més de fomentar el respecte per la natura. L’associació recorda que tot el que es pesca durant les sortides es torna viu a l’aigua.

Les inscripcions s’han de fer per Whatsapp al telèfon 646 727 706 i les places són limitades. L’activitat compta amb la col·laboració del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols i l’Ajuntament de la ciutat.

El més llegit

I després