I després

Demà dijous se celebra el Ple Municipal del mes de maig amb 21 punts en l’ordre del dia

La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Feliu i també online al web de l'emissora

Compartiu aquesta història

Demà dijous se celebrarà el Ple Municipal Ordinari de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols corresponent al mes de maig.  La sessió, que començarà a les 8 del vespre, s’emetrà per Ràdio Sant Feliu el directe, al 107.0 de la fm, i online a radiosantfeliu.com. També estarà disponible en diferit a la secció de pòdcasts del web.

Hi haurà 21 punts de l’ordre del dia, entre els quals es troben l’informe d’actuacions del Síndic Municipal de Greuges que s’han dut a terme durant l’any. També es portaran a aprovació inicial l’expedient de crèdit extraordinari per subvencions de rehabilitació habitatges, com també de les bases especifiques reguladores de subvencions destinades a obres de rehabilitació en habitatges per destinar-los a lloguer social.

També s’hi tractarà l’actualització del Pla de Sequera Municipal i una proposició per a un millor enteniment dels rètols informatius ubicats a les platges. Com sempre, hi haurà un punt dedicat a les proposicions urgents i tancarà el Ple l’apartat de precs i preguntes. Podeu consultar l’ordre del dia aquí sota.

El més llegit

I després