I després

Restaurant Villa Mas i ANNNA nominats als Premis d’Arquitectura de Girona

Els dos establiments han estat reconeguts en la categoria d'interiors en la 26a edició dels prestigiosos guardons

Compartiu aquesta història

Dos establiments de Sant Feliu de Guíxols, Restaurant Villa Mas i ANNNA, han estat nominats en la categoria d’espais interiors en la 26a edició dels prestigiosos Premis d’Aquitectura de les Comarques de Girona.

El restaurant Villa Mas està situat en un edifici modernista a primera línia de mar a la platja de Sant Pol. Les obres de remodelació que s’hi han fet han anat a càrrec d’Anna Sabrià i s’han realitzat en els espais de cuina i office. Així ens ho explica Roger Co, copropietari i cuiner de Restaurant Villa Mas.

La remodelació ha afectat uns 140 metres de l’establiment, aconseguint ”un espai molt diàfan, molt còmode per treballar i amb molta llum natural”, destaca Co, qui explica que han rebut el reconeixement “amb molta il·lusió”.

Pel que fa a ANNNA, és un establiment situat en un edifici històric i protegit de la nostra ciutat, la Casa Trachsler. L’obra realitzada buscava la senzillesa i l’atemporalitat, amb colors neutres, terrosos i geometries netes, i ha anat a càrrec de CasaEstudio Arquitectura i Urko Zapirain Sarasola. Ana Frank, copropietària d’ANNNA juntament amb Pascal Nieland, ens parla de l’obra.

Frank explica que la nominació als guardons ha estat “una sorpresa” i que no veuen el reconeixement com un premi al cafè sinó “a la feina en equip” de tothom qui ha treballat en el projecte. Els guanyadors de la 26 edició dels premis d’arquitectura es coneixeran el proper 7 de juny a la tarda.

El més llegit

I després