I després

Nou taller gratuït al Mercat Cobert dins la campanya ‘Estimo el meu mercat’

També s’ha engegat un concurs a Instagram per guanyar vals de compra valorats en 120 euros per gastar a les parades del mercat

Compartiu aquesta història

Sota el lema ‘El mercat per a totes les butxaques’, la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona, de la qual Sant Feliu en forma part, porta fins la nostra ciutat la setena edició de la campanya ‘Estimo el meu mercat’ dins la Setmana Internacional dels Mercats.

En aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, s’estan realitzant diverses activitats i accions promocionals amb la intenció de donar valor als productes de temporada i proximitat. Ens ho explica la regidora d’Economia Local, Núria Cucharero.

Per aquest dissabte 1 de juny s’ha organitzat a l’Espai Polivalent del Mercat Cobert un taller gratuït per aprendre a fer receptes nutritives i saboroses a un preu accessible. Sota el nom de ‘Compra per a totes les butxaques’ anirà a càrrec de Mel Sànchez, experta en nutrició, qui ajudarà a descobrir als participants el valor nutricional dels productes i ensenyarà com optimitzar les compres al mercat.

L’activitat tindrà lloc a les 10 del matí i les inscripcions estan obertes per correu electrònic a activitateconomica@guixols.cat i trucant al 972 82 06 46.

A més, el perfil d’Instagram de @mercatguixols ha engegat un concurs on els participants han d’encertar el preu dels ingredients de 4 receptes. Les 3 persones que més preus encertin guanyaran uns vals per gastar en cadascuna de les 8 parades del mercat, valorats en total amb 120 euros.

El més llegit

I després