I després

L’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols es fa visible a Internet

Compartiu aquesta història

Des d’ara ja és possible disposar a la xarxa de diversos recursos i serveis de l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols. A la pàgina web municipal (http://www.guixols.cat/web/cultura/arxiu-municipal.html) o bé al blog de l’Arxiu (http://www.arxiumunicipalguixols.blogspot.com/) podreu conèixer les novetats relacionades amb l’Arxiu i accedir a materials com inventaris de la documentació que es custodia al centre, vídeos didàctics i una selecció de documents digitalitzats (mapes, plànols, manuscrits, etc).

També és possible descarregar-se en format electrònic diverses publicacions de temàtica local que actualment estan exhaurides o són difícils de trobar, així com la revista cultural L’Arjau que s’edita des de l’Arxiu. Així mateix, l’Arxiu ofereix, dins la web del Pla de Barris del Puig – Eixample de Llevant, la possibilitat de consultar imatges del barri i descarregar-se dossiers d’informació sobre la història d’aquest sector de la ciutat (http://www.guixols.cat/web/pla-de-barris/actuacions-socioeconomiques/arxiu-municipal/per-saber-ne-mes.html).

L’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols també ha obert un facebook per tal que els usuaris del centre i totes aquelles persones interessades en la història i el patrimoni documental de Sant Feliu puguin mantenir-se permanentment informades de les activitats que realitza el centre (http://www.facebook.com/profile.php?id=100002478001612).

Amb aquest conjunt d’iniciatives, l’Arxiu Municipal aposta per les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies per ampliar els canals de comunicació amb les persones i oferir noves eines que acostin aquest servei públic municipal a la ciutadania.

El més llegit

I després