Ja és possible veure on-line l’audiovisual de l’exposició “Sant Feliu de Guíxols sobre rodes” que fins fa pocs dies s’ha mostrat al pati de l’Ajuntament. Aquest muntatge, relitzat per l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols en el marc dels Tallers d’Història, mostra de forma amena i didàctica l’evolució dels transports a la ciutat.

Recordem que els gairebé 2.800 alumnes d’educació inicial, primària i ESO varen poder  conèixer com es desplaçaven les persones i les mercaderies a Sant Feliu de Guíxols abans de la inauguració del tren i el progrés que va suposar aquest mitjà per a la nostra ciutat. També se’ls va parlar sobre com es va passar dels traginers i els carruatges als autobusos i sobre com, finalment, els cotxes han esdevingut el principal mitjà de transport per a les persones.

Un dels objectius principals va ser difondre als més joves el coneixement dels elements identificatius i propis de Sant Feliu de Guíxols en matèria de transport: el moll medieval i el port actual, el patrimoni del tren de Sant Feliu i les iniciatives ganxones en la creació d’empreses de transport com la mateixa Companyia del Tren, la SARFA o la Montdela.