I després

Es va celebrar el darrer debat de candidats abans de les eleccions del 22M a SFG

Compartiu aquesta història

Dijous al vespre es va celebrar el debat que vàrem organitzar el diari El Punt i Ràdio Sant Feliu amb els set candidats a l’alcaldia en les eleccions d’aquest diumenge, 22 de maig..

Durant més d’una hora i mitja es varen plantejar els tres grans blocs 1. Urbanisme i habitatge. 2. Ensenyament, salut i serveis socials. 3. Polítiques municipals per fer front a la crisi i a les seves conseqüències, en els quals es varen marcar les diferències programàtiques més o menys previsibles en funció de les idees i programes de cada formació.

El debat es va desenvolupar amb molta correcció, aprofitant cada candidat/ candidata el poc temps de què es disposava atesa la quantitat de grups que s’hi presenten (7).

L’aparcament fou la qüestió que va generar més punts de vista i el Thyssen i l’herència dels Anlló el punt de coincidència per tal d’impulsar la ciutat a través de la única indústria viable a dia d’avui com és el turisme.

El desenvolupament de Calasanç, les possibilitats de nous productes turístics vinculats al fons marí i als entorns naturals i la necessitat de gestionar l’Ajuntament amb total cura, estava dintre de les intencions dels candidats.

Només en el tram final es varen marcar distàncies i es va escoltar alguna indirecta entre Motas (que va demanar el vot dels socialistes i convergents desencantats) i Joan Alfons Albó (que li va contestar que de tant mirar enlaire perdia la perspectiva del seu entorn més immediat) per rematar Pere Albó que la moció de censura va estar del tot innecessària a més d’inoperant.

El públic va omplir prop dels tres quarts d’entrada del pati de butaques per seguir el debat que podeu escoltar, en diferit, en el nostre apartat “a la carta” d’aquest web.

Al final del debat el moderador, Joan Trillas, ens feia el següent anàlisi del debat:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/joan_trillas.mp3]


El més llegit

I després