I després

Agenda Esportiva, travessia del Club Aquàtic Xaloc i campionat de Taekwondo a SFG

Compartiu aquesta història

DISSABTE

CB ST FELIUCB ESTRAC, a 2/4 de 6 de la tarda al pavelló de la Corxera de Sant Feliu de Guíxols. Partit de promoció d’ascens de 3ª Catalana a 2ª Catalana

LLORETVILARTAGUES, a les 6 de la tarda al camp municipal de Lloret de Mar.

CFS ST FELIUATLÈTIC CATALÀ, a les 6 de la tarda al pavelló Carles Nadal i Cosp de Sant Feliu de Guíxols.

DIUMENGE

CD MONTCADA ATENEU DEPORTIU GUÍXOLS, a les 12 del mig dia al camp municipal “La Ferreria Nou” de Montcada i Reixach.

—————————————————————–

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la travessia de natació que es farà a Sant Feliu de Guíxols el diumenge 19 de juny.
És una travessia de 5.350 metres, des de la platja de Rosamar fins a la platja de Sant Feliu, que organitzen Nedaelmón i el Club Aquàtic Xaloc.
Per a més informació i inscripcions feu clic aquí.

—————————————————————–

El club de Taekwondo A Punt va organitzar el campionat de Taekwondo de la nostra Ciutat amb el títol TAEKWONDO COMPLET, amb participació de clubs catalans i Kumgang de Saragossa. Els nois es divideixen per lliguetes de quatre competidors tots contra tots en les modalitats de Tècnica i Combat. Els participants tenen medalla segons el resultat obtingut, el competidor de la lligueta que obté la millor classificació conjunta en les dues modalitats guanya el trofeu.
Els resultats son: (tècnica/combat/general):
Enzo Lodato 3/4/4, Guillem Pujol 4/2/3, 3/3/3 Hodei Navarro 3/3/3, Fernando Royan 3/3/3, Martí Gusó 2/2/2, Pol Fernández 1/1/1, Christopher Beidler 2/3/3, Jordi Janer 3/3/3, Ivon García 2/1/1, Mar López 3/3/3, Emma Pérez 1/1/1, Laura Santana 2/2/2, Núria Gusó 3/2/3 i Mascort Sandra 1/2/1.

El més llegit

I després