I després

L’APOLLO XIII S’ENDUGUÉ EL PREMI DE PATERES

Compartiu aquesta història

L’actualitat informativa de la Festa Major, les activitats, successos i la informació política acumulada en aquestes diades, ha anat deixant una mica de banda algunes altres informacions de caire lúdic prou interessants.
Una d’elles és la important i creixent participació dels joves en el concurs de “pateres” organitzat per Atzavara en el marc de la Festa Major Jove que ofereix, ja de forma regular El Consell Local de Joves.
Amb més de 200 participants, els competidors se les varen empescar per fer surar tota mena d’elements, uns més enginyosos que altres, per la badia de Sant Feliu sota l’atenta mirada dels banyistes i assistents de l’esdeveniment que arrencava de la platja de Can Rius.
Una de les més treballades fou la premiada pel jurat de la cursa-concurs. Es tracta de la rèplica aquàtica de l’emblemàtic Apollo XIII que, en comptes d’Hissar-se en vertical, va solcar les aigües de forma horitzontal amb la següent tripulació: Alberto Aguado, Robert Ortega, Rafa Garcia, Jordi Bolaño, Daniel Garrido, Jordi Bussot i Eugeni Vendrell.
Aquesta i altres activitats com el sopar de joves, tallers, concurs de grups novells, la “buti” al Salvament, demostracions de hip-hop, breackdance i altres activitats, han estat valorades a la nostra emissora de forma positiva pel president del Consell Local de Joves, Jordi Figueras, que es va mostrar molt agraït a tots els col·lectius i associacions de joves de la ciutat que s’han predisposat a col·laborar en la consolidació de la Festa Major Jove de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després