I després

L’alcalde de SFG confessa que es va adormir al volant i va topar amb un cotxe aparcat

Compartiu aquesta història

El Facebok ve a ser com el que fa anys era la plaça del poble o els safareigs, centre de notícies i de confessions voluntàries en unes ocasions més sorprenents que en altres en dependència de qui les fa.

De tant en tant seguim el pols dels personatges públics a través de les diverses xarxes socials. Allí, de vegades de forma espontània i d’altres aprofitant la seva projecció, hi trobem apunts de tota mena.

En aquesta ocasió l’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, comenta amb tota naturalitat, al Facebook, que va patir un cop de son al volant del que va sortir il·lès i, a través del qual aprofita per llençar l’avís als seus seguidors de la xarxa social. després de la seva experiència.

Albó diu textualment: El divendres passat em vaig adormir al volant, serien les 6 de la tarda. Només va sortir mal parat un cotxe estacionat, però aquí no valen excuses. Per sort era en un giratori, on vaig seguir recte, però compte amb la son!

Poc després en un altre apunt en el seu perfil fa un comentari que, si se’ns permet la llicència, es podria dir que és per treure la son quan escriu: La Generalitat ha reduït l’aportació que feia per alumne de l’escola de música en un 50%. Ara a veure com ho fem. Avanti.

Possiblement no li falten motius a l’alcalde per acumular estrès amb els temps que corren en que cal afrontar tota la problemàtica que genera el dia a dia del municipi, en plena crisi, i l’afegit de la seva presencia institucional multiplicada per les diverses activitats de Festa Major. I això sense comptar que dos dies més tard va estar de guàrdia permanent en el succés del vaixell que va topar al port.

Per donar el toc positiu de la nostra visita al Facebook de l’alcalde, extraiem el video que la televisió local guixolenca per internet, VEUS TV, li va enviar amb un recull d’imatges de la Festa Major de Sant Feliu.

El més llegit

I després