I després

Brian Ferry, lliçó magistral al port i avui es farà la Luz al Porta Ferrada de SFG

Compartiu aquesta història

Un seductor Bryan Ferry va enlluernar ahir el públic del Festival de la Porta Ferrada però no ho va fer sol, el va acompanyar l’artilleria pesada: ballarines, coristes, projeccions i una banda amb dotze músics. El cantant del mític grup de glam i art rock dels 70, Roxy Music, està en bona forma quan només li queda un mes per fer els 66 anys.

El galant va proposar un repertori equilibrat tot fent un repàs a les cançons gairebé convertides en himnes de Roxy Music, als seus temes en solitari i també versions d’altres artistes, sobretot Bob Dylan. El de Sant Feliu de Guíxols és l’únic concert que Bryan Ferry ha ofert a tot l’estat espanyol per presentar el seu tretzè treball en solitari, Olympia.

Avui li toca el torn a la Luz. Després de veure’s obligada a cancel·lar el seu gira ‘La Passión’ en ser-li detectat un càncer de mama, Casal ha tornat als escenaris plena d’energia, com s’espera que demostri avui al Porta Ferrada, on repassarà els èxits més destacats de la seva llarga trajectòria, des dels seus inicis sota l’influx del rock fins a les seves incursions en gèneres com el bolero, passant per les balades.

Casal, que al llarg de la seva carrera ha venut més de cinc milions de discos, interpretarà cançons tan famoses com ‘Recordarás’, ‘No me importa nada’ i ‘Besaré el suelo’. A més, deixarà patent la intensa relació que té amb del bolero, amb la introducció de les cançons del seu darrer disc ‘La passión’, un tribut als grans compositors dels anys 40, 50 i 60 com René Touzet, María Grever i Eduardo Magallanes.

La resta de concerts són els següents:

Divendres 12 d’agost a les 22:30
Nit Gospel | The American Spiritual Ensemble – Exclusiva a Catalunya / Espai Port – Entrades des de 25 a 45€

Diumenge 14 d’agost a les 21:30
Geronimo Stilton – Espectacle Familiar / Espai Port – Entrades des de 25 a 35€

Dilluns 15 d’agost a les 21:30
Geronimo Stilton (Segona actuació) – Espectacle Familiar / Espai Port – Entrades des de 25 a 35€

Dimecres 17 d’agost a les 22:30
Comediants | Persèfone – Estrena a Catalunya / Espai Port – Entrades des de 25 a 45€

Dijous 18 d’agost a les 22:30
Raimon – Espai Port – Entrades des de 25 a 35€

Dissabte 20 d’agost a les 22:30
Compañía Antonio Gades – Estrena a Catalunya / Espai Port – Entrades des de 25 a 45€

Per realitzar la compra d’entrades premeu aquí

El més llegit

I després