I després

L’alcalde de Sant Feliu anuncia que s’està creant la ruta dels miradors de SFG

Compartiu aquesta història

Carles Motas va anunciar al programa “Línia amb l’alcalde” de dijous a la nostra emissora, que està projectant un nou itinerari turístic.
Es tracta d’una ruta de miradors de cara al mar atès que les vistes amb les que compta el municipi des de la carretera de Tossa fins a Sant Pol són autèntica balcons a la Mediterrània i una de les zones més espectaculars de la Costa Brava.
Motas considera que aquest és un actiu al que no se li ha donat massa importància, que s’ha de posar en valor i que s’ha d’afegir a les guies turístiques per tal que els visitants comptin amb un recorregut senyalitzat que reforci les possibilitats de la Ciutat a través d’aquests espais que ja es comencen a arranjar i a adequar amb bancs, baranes papereres i neteja de matolls.
La idea ha començat a voltar pels despatxos dels serveis tècnics municipals per executar els treballs i per imprimir l’itinerari per tal de recomanar-lo a l’Oficina de turisme ampliant l’oferta de lleure i incloent-hi totes aquestes postals naturals amb la que compta el municipi guixolenc.

Veu Carles Motas (Alcalde de SFG):

[audio:http://www.rsf.fm/audio/miradors.mp3]

El més llegit

I després