I després

El raper Alley, ha compost un tema per animar els joves a participar a la Marató de Sang del dia 18

Compartiu aquesta història

El mateix autor el seu blog explica els motius que l’han empès a compondre aquesta peça musical.
“Se’m va demanar (des de la comunitat cristiana evangèlica del poble) participar en el procés de promoció de la marató de donació de sang de Sant Feliu de Guíxols, previst pel dia 18 de Desembre d’aquest any (2010).
A raó d’això he escrit i enregistrat el tema “Dóna un cop de braç” amb tal de que sigui utilitzat per la difusió de la marató.
Crec plenament en la importància de la donació de sang i animo a tothom que pugui a participar-hi (si… donar sang NO és la cosa que més de gust vingui, jo també ho penso, però va més enllà de deixar-hi uns quants centrilitres cúbics, és l’actitud de preocupar-se pel demés, allò que la societat en la que vivim tant necessita).
Opino i sempre he opinat, que qui vol canviar el món primer ha de preocupar canviar ell mateix. M’he permès aplicar-me aquest concepte a mi mateix i a participar i ajudar en la difusió de la donació de sang, acte important i constructiu pel nostre entorn, basat en donar sense rebre res a canvi! Una bona mentalitat per qui vol revolucionar el món.
Espero que us agradi, i sobretot que us animi a particiar!
I pels que sigueu de Sant Feliu de Guíxols, no ho oblideu: 18 de Desembre del 2010, Pavelló Municipal, de les 10 a les 22:00”.

http://www.myspace.com/alleyband/blog

El més llegit

I després