I després

L’ALCALDE D’AMATRICE VISITARÀ SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Els dies 8, 9 y 10 de maig el viceconsulat italià a Platja d’Aro ha organitzat la visita a la Costa Brava de l’alcalde de la ciutat italiana d’Amatrice, Sergio Pirozzi, acompanyat per la vicecònsol y presidenta d’honor de la Cambra de Comerç Italiana CCIB, Emanuela Carmenati, que assistirà a l’audiència que oferiran els alcaldes de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, el de Platja d’Aro, Joan Giraut i el de Sant Martí Vell, Robert Vilà. El dia 9 de maig s’incorporarà a la delegació el famós food Blogger italià Paolo Campana, promotor de l’exitosa campanya solidària d’ajut als damnificats pel terratrèmol del 24 d’agost de 2016 que va devastar el municipi italià.

Es tracta de fer una visita als alcaldes de la Costa Brava i el Baix Empordà per donar les gràcies als molts gestos de solidaritat envers la comunitat afectada pel terratrèmol. Aleshores, la Cambra de Comerç d’Itàlia a Barcelona, va prendre part en una campanya solidària de recaptació de fons, promogut a Itàlia per la blogger culinària Paul Bell, que al setembre l’any 2016 va implicar nombrosos restaurants a Catalunya, com ‘La Locanda di Nonna Flo’, a Sant Feliu de Guixos. Amb la seva visita, l’alcalde té la intenció de donar un reconeixement a la generositat i el suport dels ciutadans del Baix Empordà. Pirozzi vol conèixer els seus col·legues de Sant Feliu de Gioxols, Platja d’Aro i Sant Martí Vell.

Sergio Pirozzi recollirà el donatiu recaptat pel restaurant ganxó de Francesco Desiderio “la Locanda di Nonna Flo” en l’esdeveniment que va organitzar a la platja del racó de Garbí i també donarà una conferència a la Universitat de Girona.

La delegació italiana farà estada i pernoctarà a Sant Feliu de Guíxols, des d’on es desplaçarà fins l’aeroport quan hagi exhaurit els actes previstos pel vice-consolat de Platja d’Aro.

El més llegit

I després