I després

DARRERS ACTES DELS 125 ANYS DEL SANT JOSEP

Compartiu aquesta història

S’estan organitzant els darrers actes de la celebració del 125è aniversari del col·legi Sant Josep, amb motiu del qual s’han celebrat tota una sèrie d’activitats participatives que estan a punt de finalitzar.

El dijous 10 de maig a les 21.00h al teatre hi haurà una taula rodona sobre “L’educació en l’esforç”. Primer hi haurà una breu xerrada del professor J.M. del Pozo, de la UdG. Després, testimonis de persones que han superat amb esforç les dificultats de la seva vida. L’acte de cloenda es realitzarà el diumenge dia 13 de maig, amb les següents activitats:

– A les 12h. Missa oficiada pel Sr. Bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, a la Parròquia del Monestir de Sant Feliu. Cantarà una representació dels alumnes de l’escola.
– A les 14h. Dinar de germanor al pati de l’escola. – A les 16.00h. Actuacions d’alumnes. – A les 16.30h. Acte de clausura.

Per fer una previsió de cares al dinar de germanor, es demana, sense cap compromís, si s’hi pot assistir. El dinar es celebrarà al pati de l’edifici Sant Josep i el preu d’aquest serà de 10€ per persona.

En el cas que vulgueu anar al dinar, ompliu i lliureu una butlleta que trobareu en l’arxiu adjunt, que podeu imprimir per lliurar-la a les secretaries fins el dimecres 9 de maig.

L’organització apunta que “si no podeu venir a dinar, ens encantaria comptar amb la vostra presència a qualsevol dels altres actes!” ARXIU

El més llegit

I després