I després

S’organitza una xerrada informativa sobre els ajuts al lloguer dirigits a persones de 35 anys o menys

Es poden demanar des d’avui dilluns i fins el 12 d’abril i el tràmit es pot fer online o a través de l’Oficina Local d’Habitatge de Sant Feliu amb cita prèvia

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ha organitzat una xerrada informativa sobre les subvencions pel pagament del lloguer, de cessió d’habitatge o d’habitació, per a persones que tinguin 35 anys o menys.

La xerrada se celebrarà al Saló de Plens de l’Ajuntament aquest dijous 14 de març a les 6 de la tarda i anirà a càrrec de la tècnica de l’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació de la ciutat, Núria Solé.

Els destinataris d’aquest ajuts són persones que visquin a Sant Feliu i que a data de 26 de febrer de 2024 tinguin 35 anys o menys. El termini per fer les sol·licituds és des d’avui dilluns 11 de març fins el proper 12 d’abril a les 3 de la tarda.

Entre les condicions per accedir a les ajudes, en el cas que es tracti d’un habitatge cal que l’import del lloguer no superi els 650 euros. En el cas de famílies nombroses, monoparentals i unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda i barem de mobilitat favorable, la xifra no pot superar els 900 euros menusals.

En el cas que es tracti del lloguer d’una habitació, l’import màxim no pot superar els 350 euros al mes. Podeu demanar més informació a l’Oficina Local d’Habitatge, com també cita prèvia, a través del correu electrònic a habitatge@guixols.cat o trucant al 972 82 25 99

El més llegit

I després