I després

Concert de la Coral Cypsella i l’Orquestra Simfònica de Canet de Rosselló aquest dissabte

L’activitat s’emmarca dins les propostes previstes en la celebració dels 40 anys de la fundació de la coral de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Imatge de portada: Coral Cypsella

La Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar i l’Orquestra Simfònica de Canet de Rosselló han preparat, per aquest dissabte 16 de març a les 6 de la tarda, el concert que enceta a Sant Felliu de Guíxols les activitats de la celebració dels 40 anys de la fundació de la coral ganxona.

El concert se celebrarà al Teatre Auditori Narcís Masferrer. La tresorera de la formació, Laura Mir, ens parla d’aquesta primera proposta musical a la nostra ciutat, que comptarà també el cellista Jaume Ferrer, i on s’hi interpretaran peces d’Edward Ellgar.

El president de l’entitat, Toni Escobar, recorda com varen ser els inicis de la Cypsella ara fa 40 anys.

Les darreres entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme, i una hora abans de l’actuació a la taquilla del teatre, amb donatiu de 15 euros.

Entre les propostes previstes en la celebració d’aquest 40 aniversari hi haurà la 57a Festa de la Cançó de Muntanya al mes de juny, una taula col·loqui sobre el cant coral a Catalunya i Sant Feliu, al setembre, i una exposició itinerant per la ciutat, entre altres iniciatives.

A més, la Cypsella serà l’encarregada de fer el pregó de la Festa Major d’aquest any. Podeu recuperar l’entrevista que vàrem fer a la coral clicant aquí. Aquí sota teniu accés a totes les activitats que formen part de la celebració d’aquests 40 anys de la coral.

El més llegit

I després